Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Türk Kızılay'ı Çerkezköy'de koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bul

GÜNDEM 3.05.2020 15:38:00 0
Kızılay

 

Genel merkezden gelen yardımlar ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla hazırlanan 330 adet gıda kolisini Çerkezköy Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte dağıtmaya başladıklarını ifade eden Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca “Yardımlarımız önümüzdeki süreçte de devam edecek. Çerkezköy’de toplam bin kişiye gıda kolisi ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI

 

Ramazan ayı dolayısıyla Çerkezköy’de 20 bin kişiye sıcak yemek dağıtma projelerinin de olduğunu belirten Karaca “Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşlarımıza hijyenik paketler dağıttık. İhtiyaç sahiplerine kavurma dağıtımımız da olacak. Çerkezköy’de 100 çocuğa bayramda 150’şer TL bayram harçlığı projemiz de var” dedi.

 

KÖKLÜ BİR KURUM

 

Türk Kızılayı’nın Türk milletinden aldığı bağışlarla yine Türk milletinin ihtiyaç sahibi fertlerine yardımları ulaştıran köklü bir kurum olduğunu söyleyen Karaca, Türk Kızılayı olarak bu zamana kadar ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini, bundan sonra da bu gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU