Hoşköy Mahallesi'nde yağmur suyu hatları tamamlandı

Şarköy'e bağlı Hoşköy Mahallesi'nde, altyapı çalışmaları TESKİ tarafından tamamlanan Büyük Kurtuluş Caddesi ve Hürriyet Caddeleri'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ba

GÜNDEM 29.04.2020 14:14:00 0
Hoşköy Mahallesi

 

 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele ederken, yol ve kaldırım çalışmalarını da aksatmadan sürdürdüklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Toplamda 4 bin metrekare baskı beton kaldırım ve 5 bin metrekare sıcak asfalt çalışmasının Mayıs ayının ilk günlerinde tamamlanarak yolun hizmete açılması hedefleniyor" ifadelerini kullandı.

 

 

"VATANDAŞLARIMIZ MERAK ETMESİN"

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni tip koronavirüs mücadelesinin yanı sıra diğer hizmetlerin de aksamadan devam ettiğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan halk sağlığının korunması amacıyla Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelemiz devam ederken diğer taraftan da yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şarköy'ün Hoşköy Mahallesi'nde kaldırım ve yol çalışmalarını Mayıs ayının ilk günleri ile birlikte bitirerek halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız merak etmesin, büyükşehir çalışıyor. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Salgın bitene ve hayat normale dönene kadar biz mücadelemizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN