100. Yıl coşkusuna ortak oldular

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ'da da balkonlarını Türk BayrağÄ?

GÜNDEM 24.04.2020 17:22:00 0
100. Yıl coşkusuna ortak oldular

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Hürriyet Çocuk Evleri Sitesi'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen programda İstiklal Marşımızı okudu. Vali Yıldırım'a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürü Ülkü Uslu, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Tekirdağ Hürriyet Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar eşlik etti.

 

 

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA COŞKULU KUTLAYACAĞIZ"

 

Evinin balkonunda eşi Gülseren Albayrak ile beraber saat 21:00'da İstiklal Marşı'nı okuyan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, 100. Yıl coşkusuna ortak oldu. Çalınan marşlara da eşlik eden Albayrak, tüm çocukların bayramını kutlayarak, "Koronavirüs tedbirleri nedeniyle  bu yıl kısıtlı olarak kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı'nı  salgın tehlikesi atlatıldıktan sonra önümüzdeki yıl daha coşkulu kutlayacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için her türlü imkanı sağlayacağız. Tekirdağlılar atasına, yurduna, vatanına her zaman sahip çıktı ve bundan sonra da çıkmaya devam edecek. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin kalbidir. Onun idealleri ve ilkeleri doğrultusunda da  bu kalp sonsuza kadar atmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN