23 Nisan'da doğan öğrenciye öğretmenlerinden doğum günü sürprizi

Malkara'da 23 Nisan'da doğan ve ilçedeki ilkokul öğrencileri arasında tek 23 Nisan doğumlu olan Nisa Nehir'i evinde ziyaret eden okul yönetimi ve sınıf öğretmeni öğrenciye doğum günü sÃ

GÜNDEM 23.04.2020 17:21:00 0
23 Nisan


 

Camiatik Mahallesi’nde yaşayan İrfan Macar İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Nisa Nehir Özcan’ın (8) evine giden Okul Müdürü Sezai Karakuş, Okul Müdür Yardımcısı Hasan Tokdemir ve Sınıf Öğretmeni Melek Lütfüoğlu, Nisa Nehir’e evinde doğum günü sürprizi yaparak pasta kesip hediye verdi. Üzerinde ‘T.B.M.M. 100. Yıl’ yazan sürpriz doğum günü pastasıyla birlikte öğretmeni ve okul yönetimini karşısında gören minik öğrenci çok mutlu olduğunu söyleyerek pastasını 23 Nisan 100.Yıl Marşı ve alkışlar eşliğinde ailesiyle birlikte kesti.

 

 

‘BUGÜN BEN ÇOK MUTLUYUM’

 

Çok mutlu olduğunu söyleyerek öğretmenine ve okul yönetimine teşekkür eden Nisa Nehir Özcan, “Öğretmenim, okul müdürüm ve okul müdür yardımcım bugün doğum günümde benim yanımda oldukları için çok mutluyum. İlk defa böyle oldu. Çok sevinçliyim. Getirdikleri hediyelere teşekkür ederim.” dedi.

 

‘8 YIL ÖNCE BUGÜN EVLADIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK’

 

Nisa Nehir’in babası Koray Özcan böyle anlamlı bir günde kızının doğum gününün kutlanmasından dolayı teşekkür ederek,“Öncelikle bu güzel günde bizlere bu güzel sürprizi hazırlayan okul müdürümüz, okul müdür yardımcımız ve sınıf öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemize ve tüm çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği çok güzel bir bayramdır. 8 yıl önce bugün evladımızı kucağımıza aldık. Allah bize bugünleri nasip etti. Bugünleri gördük. Çok şükür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarına barış getirsin ülkelere barış getirsin istiyorum. İnşallah bu hastalıklarda son bulur. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

 

Tüm çocukların bayramını kutlayan Nisa Nehir’in annesi Fatma Özcan, “Bugün 23 Nisan. Bugün kızımın Nisamın doğum günü. Tüm çocukların bayramı. Çocukların bayramı kutlu olsun. Bugün yapılan doğum günü sürprizi karşısında İrfan Macar İlkokulu okul müdürümüze, müdür yardımcımıza ve sınıf öğretmenimiz Melek Lütfüoğlu’na yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Murat YAYIN