Taksi duraklarını yenileme çalışmaları sürüyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir yandan tüm imkanları ile koronavirüs ile mücadele ettiklerini diğer yandan da salgın sonrası Süleymanpaşa'yı turistik olarak cazibe merkezi haline geti

GÜNDEM 22.04.2020 18:12:00 0
Taksi duraklarını yenileme çalışmaları sürüyor

 

Yüksel, "Geçtiğimiz günlerde Değirmenaltı Mahallesi’nde ilki hizmete geçirilen taksi duraklarının ikincisi, 100. Yıl Mahallesi’nde yerine konarak vatandaşların ve taksici esnafının kullanımına sunuldu. Pınar Taksi Durağı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenisiyle değiştirilerek kötü görüntü ortadan kaldırıldı. Yapılan çalışma ile taksi durağının zemin sağlamlaştırma çalışması da tamamlanarak modern durak kabininin montajı yapılarak hizmete açıldı." dedi.

 

"BİRÇOK PROJEMİZ VAR"

 

Taksi duraklarının Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan modernizasyon çalışmalarının bir adımı olduğunu ifade eden Yüksel, “Önemli bir geçiş güzergahında yer alan Süleymanpaşa ilçemiz yapacağımız yenileme çalışmaları ile turizm açısından bir cazibe merkezi haline gelecek. Birçok projemiz var. Bazılarının çalışmalarına başladık. Şehrimizin taksi duraklarını bu modernizasyon çalışmaları kapsamında yeniliyoruz. Bugün, 100. Yıl Mahallemizdeki Pınar Taksi Durağı'nın yeni kabininin montajını tamamladık. Taksici esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Süleymanpaşamıza yakışan, taksici esnafımızın beklentilerine cevap verecek nitelikte hazırladığımız yeni duraklarımızın kurulumuna devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA