Büyükşehir, Türk Bayrağı ve maske dağıttı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan coşkusunu koronavirüs tedbirleri ne

GÜNDEM 21.04.2020 16:00:00 0
Büyükşehir, Türk Bayrağı ve maske dağıttı

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çok büyük anlam ifade ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını vatandaşlarımız ve çocuklarımızla birlikte balkonlarda coşkuyla kutlamak istiyoruz" dedi.

 

"MASKELERİN DAĞITIMI HIZLA SÜRÜYOR"

 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, kamuya açık yerlerde maske dağıtımına devam ederken vatandaşlara Türk Bayrağı da hediye ettiğini kaydeden Albayrak, "Türk Bayrağını ve maskelerini alan pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşlar, memnuniyetlerini coşkulu şekilde belli ederek şimdiden bayram heyecanını yaşamaya başladılar. Öte yandan ürettiğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sterilize edilen maskelerin dağıtımı da hızla devam ediyor. Daha önce kamuya açık birçok yerde,  dağıtımı yapılan maskeler Süleymanpaşa'da Salı günleri Soğukkuyu Caddesi'nde kurulan pazarda ve Hayrabolu'da kurulan semt pazarında da dağıtıldı. Üretilen maskeler ilçe belediyelerine, kamu kurum kuruluşları ile vatandaşlarımızın toplu bulunabileceği yerlere plan doğrultusunda düzenli olarak dağıtılmaya devam ediliyor." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA