Muhtarlıklara maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıldı 

Marmaraereğlisi Belediyesi, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında ilçede bulunan on mahallenin muhtarlığına maske, eldiven ve dezenfektan dağÄ

GÜNDEM 16.04.2020 13:46:00 0
Muhtarlıklara maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıldı 

Marmaraereğlisi Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, bünyesinde oluşturduğu ekipler ile ilçedeki muhtarlıklara maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımı yaptı. İlçede pazar yerlerinde maske dağıtımının yanı sıra maskeye ulaşamayan mahalle sakinleri için Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen ve beraberindeki ekip tarafından on mahallenin muhtarına maskeler dağıtıldı.

"MASKE TALEBİNDE CİDDİ ARTIŞ OLDU"

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen, ‘’Marketlerde, pazar yerlerinde maske takmanın zorunlu hale getirilmesiyle beraber maske talebinde ciddi bir artış oldu. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için günlük maske üretim ve dağıtım planımızı oluşturduk. Belediye olarak, İlçe Devlet Hastanemize ve İlçe Kaymakamlığımıza günlük maskelerini ulaştırıyoruz." dedi. 

PAZAR YERLERİNDE DE DÜZENLİ OLARAK DAĞITILIYOR

Pazar yerlerinde de düzenli olarak maske dağıtımı yapıldığını belirten Şen, "Bunun yanında maske bulmakta zorlanan vatandaşlarımızın da ihtiyacını muhtarlarımız aracılığıyla sağlamış oluyoruz. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı, her türlü imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı. Maske ihtiyaçlarını temin eden mahalle muhtarları Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve maskeleri muhtarlara teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen’e teşekkür etti.

Haber / Buse SERİN