Koronavirüs önlemli doğum günü kutlaması 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu'nun doğum gününü kutladı. Koronavirüsü tedbirleri kapsamında hijyen kuralları ve sosyal mesafeye dikkat edilen kutl

GÜNDEM 8.04.2020 11:33:00 0
Koronavirüs önlemli doğum günü kutlaması 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çalışma arkadaşı olan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’nun doğum gününü unutmadı. Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Tanrıkulu için başkanlık makamında pasta kesti. Kutlamada koronavirüsü tedbirleri kapsamında hijyen kuralları ve sosyal mesafeye dikkat edildi. Dr. Tanrıkulu da, pastasını üflemek yerine tedbir amaçlı eliyle esinti yaparak söndürdü.

 

"KÜÇÜK BİR SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİK"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi olarak krizin başlangıcından önce 8 Mart’tan bu yana sahada olduklarını ve krizi atlatmak için bütün ekiplerle birlikte çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Bu ekiplerin başında da Başkan Yardımcım Dr. Ertuğrul Tanrıkulu var.  Bu kriz günlerinde başkan yardımcımıza biraz da moral vermek adına kendisine küçük bir sürpriz yapmak istedik. Biz yine hijyen tedbirlerine uyarak, sosyal mesafeyi koruyoruz. İnşallah bu krizi el birliği ile atlatacağız. Sevgili çalışma arkadaşım, kardeşime de nice mutlu yıllar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA