Girişler kapatılınca Tekirdağ'a yürüyerek girdiler

Koronavirüsle mücadele kapsamında yayınlanan genelgeyle Tekirdağ'ın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak'a araç giriş çıkışları kapatıldı. Tekirdağ girişlerinde

GÜNDEM 5.04.2020 15:27:00 0
Girişler kapatılınca Tekirdağ

 

 

Cuma gecesi saat 00.00'dan itibaren özel araçlarla giriş-çıkış yasağı uygulanmaya başlamasının ardından Tekirdağ girişinde jandarma ve polis uygulamaya başladı. Jandarma ve polis ekipleri, sürücü ve yolculara izin belgesi sorarken, izin belgesi olmayan sürücüler ise geri çevrildi. 

BARİYER İLE KAPATILDI

Tekirdağ'ın İstanbul il sınırı olan Marmaraereğlisi’ne bağlı Sultanköy Mahallesi'nde jandarma, İstanbul'a çıkan tüm ara yolları bariyer ile kapattı. Jandarma ekiplerinin kapattığı bariyeri açıp geçen sürücülere ise polis ve jandarma tarafından cezai işlem yapıldı. Büyük araçların dönmesi için ise orta bariyer sökülerek  burada karayolları ekipleri tarafından çalışma yapıldı. Kontrol noktasına araçla gelen bir grup aracın geçişine izin verilmezken araçlardan inenler ise yürüyerek kontrol noktasına geldi. Burada güvenlik güçlerinin kontrol ettiği yayalardan izin belgesi olanların kente girişine izin verildi. 

Haber / Şaban KARDEŞ