Kurucu yönetim, görev dağılımını yaptı

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı'nın kurucu yönetim kurulu video konferans sistemi ile ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan ilk yönetim kurulu toplant

GÜNDEM 3.04.2020 11:36:00 0
Kurucu yönetim, görev dağılımını yaptı

 

 

Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı başkanlığında yapılan toplantıda il başkan yardımcıları ve görev dağılımı yapılırken İlçe koordinatörlerinin de ataması gerçekleştirildi.

 

GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU 

 

Tuncay Çankır Siyasi İşler Başkanı, Arif Tezcan Teşkilat Başkanı, Hüseyin Arıcan Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı, Ö.Faruk Küçük Yerel Yönetim ve Şehircilik Başkanı, Dilek Çolakoğlu Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Sinan Dağ Sosyal Politikalar Başkanı, Hüseyin Ün İletişim Başkanı, A.Can Uçar İnsan Hakları Başkanı, İsmail Varlık Parti İçi Teşkilat Eğitim Başkanı, Arslan Algül Dış İlişkiler Başkanı, Y.Emre Uysal Araştırma, Geliştirme ve Bilişim Başkanı, Nezih Ekelik Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı, Ertan Dinç İdari ve Mali İşler Başkanı, Fatih Yörük İl Sekreteri olarak görevlendirildi. 

 

İLÇE KOORDİNATÖRLERİ DE BELİRLENDİ

 

Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında ilçe koordinatörleri de belirlendi. Süleymanpaşa’da Cengiz Arslan, Çorlu’da Gökhan Yeşildal, Çerkezköy’de Ali Kurtkan, Marmaraereğlisi’nde Basri Mert, Kapaklı’da Deniz Uygun, Ergene’de Murat Ülker, Muratlı’da Hüseyin Kurt, Malkara’da Erkan Kıray, Saray’da Mustafa Paçalı, Hayrabolu’da Erhan Ürkmez ve Şarköy’de Metin Tavukçuoğlu görevlendirildi. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı; ilk toplantıda parti yönetim kurulu arasında görev dağılımlarını ve ilçe koordinatörlerinin atamasını gerçekleştirdiklerini belirtti. İl Yönetim kurulunda ve yürütme kurullarında görev alanlar ile ilçe koordinatörü olarak atananlara başarılar dileyen Nişancı “Yapmış olduğumuz görev dağılımının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU