Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağıyor. Kampanyaya Trakya'dan da destek geldi. 

GÜNDEM 31.03.2020 16:51:00 0
Milli Dayanışma Kampanyası

TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na yönelik paylaşımda bulundu.

5 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

Şentop, içinden geçilen zor günlerin birlik ve dayanışma içinde aşılacağını ifade ederek “Zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve dayanışma içinde, birbirimizi gözeterek, birbirimize sahip çıkarak bu zor günleri aşacağız inşallah. Biz birlikte Türkiye’yiz. Birlikte güçlüyüz. Salgına karşı mücadelemizden de hep birlikte galip çıkacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığı ve öncülük ettiği milli dayanışma kampanyası birlik ve beraberliğimizin somut sonuçlarını ortaya koyacaktır. Kendilerine öncülüğü ve yol açıcılığı için şükranlarımı sunuyorum. TBMM Başkanı olarak Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası'na ben de 5 maaşımla katılıyorum. Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde aşacağız inşallah” dedi.

KIRKLARELİ’DEN DE DESTEK GELDİ

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olunması amacıyla ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan milli dayanışma kampanyasına bir destek de Kırklareli’nden geldi. Kampanyaya 1 aylık maaşını bağışlayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, tüm Kırklarelilileri kampanyaya destek olmaya davet etti. 

REKTÖR ŞENGÖRÜR’DEN DESTEK

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür de Yükseköğretim camiası adına YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve YÖK Üyelerinin birer maaşını bağışlayarak destek olduğu "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" adlı milli dayanışma kampanyasına bir maaşını bağışlayarak destek oldu.

MUHTARDAN BAĞIŞ

Kapaklı Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan da maaşının bir kısmını kampanyaya bağışladı. Özhan “Ben de Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı olarak karınca kararınca maaşımın bir kısmını cumhurbaşkanımızın açtığı yardım kampanyasına bağışta bulunuyorum” diyerek herkese kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU