ÇOSB'de dezenfekte çalışmaları sürüyor

Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın olarak ilan edilen koronavirüsün konuşulmaya başlandığı ilk günden itibaren koronavirüse karşı mücadelesini sürdüren Çerkezköy Organ

GÜNDEM 30.03.2020 18:05:00 0
ÇOSB

 

 

ÇOSB Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölge genelindeki tüm yollarda ve açık alanlarda dezenfekte çalışmalarının sürdüğünü belirterek, diğer çalışmaların da nöbetçi çalışma sistemiyle devamlılığının sağlandığını kaydetti. Tedbirler kapsamında, bölge genelindeki tüm cadde ve sokaklarla açık alanlarda dezenfekte çalışmaları yapıldı. Çalışmaların belli aralıklarla devam edileceği belirtildi. 

 

"PLANLAMALARIMIZI YAPTIK"

 

Yetkililer, "Başta itfaiye ve güvenlik çalışmaları olmak üzere tüm birimlerimizin çalışmaları kesintisiz şekilde sürdürecek planlamalarımızı yaptık. Yaptığımız bütün bu çalışmalar ülkemizin en önemli üretim alanlarından biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) işletmelerimizin ve sanayicilerimizin çalışmalarını aksatmadan yürütmelerini sağlamak yönündedir. Tüm katılımcı firmalarımızın çalışmalarını aldığımız önlemlerle en iyi şekilde sürdürmelerinin çabası içinde olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyoruz. Ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu zor günlerin en kısa sürede geçmesini diliyoruz." dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE