Başkan Kesimoğlu'ndan anlamlı destek

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun öncülüğünde ''Evde Kal, Dışarıda Çalışanları Destekle''kampanyası başlatıldı. Başkan Kesimoğlu,  sosyal

GÜNDEM 30.03.2020 10:23:00 0
Başkan Kesimoğlu

 

Kesimoğlu ‘’Sevgili Kırklareli halkı, biz sizlerden evde kalmanızı, zorunlu haller dışında sokağa çıkmamanızı istiyoruz. Ancak sizlere daha sağlıklı ve güvenli bir kent sunmak için, kamu kurumlarında çalışan tüm personele yeni görevler, ek çalışma saatleri yükümlülüğü getiriyoruz." dedi.

 

"MADDİ İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK"

 

Kesimoğlu, "İçinde bulunduğumuz durumda tüm halkımız evdeyken, sokakta çöplerimiz alınıyor, suyumuz akıyor, özellikle sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak hastalarımıza bakmaya devam ediyor, polis memurlarımız, jandarmamız güvenliğimiz için 24 saat nöbet tutuyor. Belediye başkanınız olarak halkımızdan aldığım güçle devletimizin almış olduğu kararlar kapsamında yetkili olan Sayın Valimiz Osman Bilgin ile görüştüm ve kendisine, halkın sağlığını korumak için kendi sağlığını hiçe sayan kamu kurumu personellerine maddi yardım kampanyası başlatmak istediğimi ifade ettim, desteklerini istedim. Kendisi de bu talebimizi memnuniyetle karşıladı. Ayrıca Kırklareli Belediyesi olarak bünyemizde çalışan personelimiz için elimizdeki maddi imkanlarımızı kurum olarak seferber etmiş durumdayız ve onlar ile ailelerinin yanında olmaya gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

 

"SİZLER DE KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ"

 

"Sokaklarda, hastanelerde sağlığımız ve güvenliğimiz için çalışmaya devam eden Belediye personelimiz, Sağlık personelimiz ve Emniyet personelimiz için maddi yardım kampanyasını duyurmaktan memnuniyet duyuyorum." diyen Kesimoğlu, "Halk-devlet-belediye işbirliğinin en güzel örneğini vereceğimizden hiç şüphem yok. Bu kampanyayı belediye başkanlığı maaşımı bağışlayarak başlatıyorum. Kampanyamıza size vereceğimiz bir IBAN numarasına maddi yardımda bulunarak sizler de katkı yapabilirsiniz. Vekillerimiz başta olmak üzere, parti ayrımı gözetmeksizin herkesi bu toplumsal duyarlılığa ortak olmaya davet ediyorum. Tüm yardımlarımız sonunda Sayın Valimizin denetiminde toplanacak ve halkımız için canını dişine takan çalışanlarımıza, polisimize, jandarmamıza, hemşiremize, doktorumuza yardım olarak dağıtılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN