'Siz isteyin, biz kapınıza kadar getirelim'

Çerkezköy'de 2009 yılından bu yana Gazi Osman Paşa Mahallesi Kanburoğlu Sokak'ta faaliyet gösteren Güvendim Gıda Süt ve Mamülleri firması, Çin'de ortaya çıkan ve ülkemizi de etkileyen

GÜNDEM 27.03.2020 17:12:00 0

 

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsü salgını nedeniyle Güvendim Gıda Süt ve Mamülleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak aldıkları karar neticesince ‘evde kal’ çağrısına uyarak evlerinden çıkmayan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak ekstra bir ücret almadan servisle evlerine teslim edeceklerini belirten Fedahi Güven, “Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını bize telefon ya da mail yoluyla bildirebilirler. Çerkezköy ve Kapaklı’nın tüm mahallelerinde vatandaşlarımıza istedikleri ürünler 09:00-19:00 saatleri arasında servis ile teslim edilecek. Vatandaşlarımız kapıda nakit ödeme yapabilecekleri gibi kredi kartı ile de ödeme yapabilecekler” dedi.

 

EKSTRA BİR ÜCRET YOK

“Siz isteyin, biz kapınıza kadar getirelim” sloganıyla başlattıkları bu uygulama kapsamında vatandaşların 0544 575 66 69, 0532 764 19 86 ve 0554 879 13 23 numaralı telefonları arayarak ya da fedahi.guven@hotmail.com adresine mail atarak almak istedikleri ürünleri iletebileceğini belirten Güven “Firmamız bünyesinde günlük süt, tereyağı, süt kreması, süt kaymağı, ayran, yoğurt, beyaz peynir, kaşar peyniri, lor peyniri, köy yumurtası, su, çay, şeker, tuz, un, makarna, bisküvi ve diğer gıda ürünleri ile ambalaj ürünleri mevcut. Vatandaşlarımızın talebi halinde perakende fiyatlarımız üzerinden ekstra bir ücret talep etmeden ürünleri vatandaşlarımızın evine kadar götürüp teslim edeceğiz” dedi. Güvendim Gıda işletme sahibi Fedahi Güven, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyanın biran önce bu virüs salgınından kurtulmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU