Sokak hayvanları unutulmadı

Marmaraereğlisi Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı. Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hayvan Koruma Birimi ekipleri, cafe ve restoranların koronavirüs tedbirleri kapsamında

GÜNDEM 27.03.2020 16:01:00 0
Sokak hayvanları unutulmadı

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüsle mücadelemiz sürüyor. Dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, halkımıza ‘’evde kal’’, ‘’Siz evde kalın biz size geliriz’’ çağrılarında bulunarak, zabıta personelimiz ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerinden çıkmalarına gerek kalmadan ihtiyaçlarını gideriyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

SU KAPLARI SIK SIK DOLDURULUYOR

Başkan Ata, "Öte yandan vatandaşlarımızın evden çıkmayarak mücadeleye destek verdikleri bu günlerde sokaklarda bir başına kalan canlarımızı da unutmuyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hayvan Koruma Birimi ekibimiz ile veteriner hekimimiz görevinin başında ve sokak hayvanlarına olan hizmetini sürdürüyor. Bölgemizde bulunan parklardaki mama ve su kaplarını kontrol ederek sık sık dolduruyor. Belirlediğimiz noktalarda düzenli olarak besleme çalışması yapıyor. Sokak canlarımızın hayata tutunmaları için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Birlikte üstesinden geleceğimiz bu zor günlerde değerli hemşehrilerim de evlerinin önüne bir kap su ve mama bırakarak sokak hayvanlarımızın yaşam mücadelesine bizimle birlikte destek olabilirler. Unutmayalım, bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz." diye konuştu.

 

 

Haber / Yener AKBABA