Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Ergene Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bütün çöp konteynerlerini dezenfekte etti. 

GÜNDEM 26.03.2020 11:25:00 0
Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

 

 

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını ilçe genelinde belirli periyotlar halinde sürdürdüğünü belirten yetkililer “Çöp konteynerlerini dezenfekte işlemleri bu süreçte iki katına çıkarıldı. Mahallelerde alınan çöplerin ardından konteynlerler yıkanarak ekipler tarafından dezenfekte ediliyor ve olası bir virüs kaynağı olma durumunun önüne geçiliyor” dedi. 

 

CADDE VE SOKAKLAR DA İLAÇLANIYOR

 

Korona virüsünü önlemek adına tedbirleri sürdürdüklerini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ergenede dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekiplerimiz özel kıyafetlerini giyerek vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımları, çöp konteynerlerini, cadde ve sokakları ilaçlıyor” dedi. 

 

“ZORUNLU KALMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN”

 

Korona virüsü tedbirleri kapsamında Ergene’de pazar yeri olarak kullanılan alanların da ilaçlanıp dezenfekte edildiğini kaydeden Yüksel, belediyenin virüse karşı her türlü tedbiri aldığını ifade etti. Yüksel, bu süreçte vatandaşların zorunlu kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını istedi. 

 

Haber / Yener AKBABA