Büyükşehirden 'Evde Kal Türkiye' kampanyasına destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan, son aylarda dünyanın gündemine oturan ve hızla yayılmaya başlayan koronavirüsünün Türkiye'de de yayılmaması için gerekli

GÜNDEM 21.03.2020 09:44:00 0
Büyükşehirden

 

 

 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Süleymanpaşa Hükümet Caddesi, Hüseyin Pehlivan Caddesi ve Çorlu merkezindeki Omurtak Caddesi'nde bulunan  Büyükşehir Belediyesi'ne ait oturma banklarını topluyor.

 

"TEDBİRLER ÇOK BASİT"

 

Vatandaşların  herhangi bir bulaşıcı hastalığa maruz kalmamaları  için bankların  toplandığını belirten yetkililer, hastalık tehlikesi bitene kadar bankların konulmayacağını söylediler. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Evinde Kal Türkiye kampanyasına "Evinde Kal Tekirdağ" olarak destek verdiklerini ifade ederek, Şehrimizde bulunan oturma banklarını kaldırıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak küresel salgın olan koronavirüse karşı gerekli tedbirleri almayı sürdürüyoruz. Salgın hastalıklarla mücadelede birbirimize destek olalım. Sorumluluğumuz büyük, tedbirler ise çok basit." dedi.  

 

 Haber / Yakup KARATEPE