Ah Bir Çocuk Olsaydım projesiyle çocukları sevindirecek

Kapaklılı siyasetçi Fatma İşbilir, düzenlediği basın toplantısında önemli bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını belirtti. 'Ah Bir Çocuk Olsaydım' isimli oyuncak toplama projesinin altyapı çalÄ

GÜNDEM 17.03.2020 14:50:00 0
Ah Bir Çocuk Olsaydım projesiyle çocukları sevindirecek

 

Fatma İşbilir, Kapaklı Ali ihsan Mandalı İş Merkezi'ndeki işyerinde düzenlediği basın toplantısında projesinin tanıtımını yaptı. İşbilir, 23 Nisan'da Eski Belediye Meydanı'nda imkanı olmayan çocuklara oyuncak hediye edeceklerini kaydederek, "Proje ile aynı zamanda Kapaklılı bilincini ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

"TARİF EDİLEMEYECEK KADAR DEĞERLİDİR"

 

Fatma İşbilir, "Bir çocuğun gözünde oyuncak tarif edilemeyecek kadar değerlidir. Pek çok insan çocukluğunda istediği oyuncaklara sahip olamamıştır. Bugün bile pek çok çocuk oyuncağa özlem duymaktadır. Gelişen  teknoloji ve imkanlar her ailede bulunmamaktadır. Alım gücü yerinde olan ailelerin çocukları onlarca oyuncağa sahipken maddi imkansızlık yaşayan ailelerin çocuklarının ise tek bir oyuncağı bile olmayabiliyor. Bir başka çocuğun elindeki oyuncağı seyretmek, ona sahip olmayı hayal etmek belki de pek çok büyüğün geçmişte yaşadığı   küllenmiş bir hatıradır. Bugün bir oyuncağa sahip olmak bizler için küllenmiş birer hatıra olsa da çocuklar için yaşanabilecek en büyük mutluluk olabilir." ifadelerini kullandı.

 

"ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLACAĞIZ"

 

Fatma İşbilir, "İşte uzun süredir üzerinde çalıştığım bu projemi hayata geçirmekle çocuklarımızın mutluluğuna ortak olabileceğiz. Onların gözlerinde hayal ettikleri bir oyuncağa sahip olabilmenin mutluluğunu hep birlikte görebileceğiz. Bizler için küçücük maddi değerleri olan oyuncaklar, onlar için değeri ölçülemeyecek birer dünyadır. Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek adına yürüttüğüm projemin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Danışmaz ve birbirinden güzel oyuncaklarla gönüllere giren değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyorum." diyerek Kapaklı halkını da bu anlamlı projeye destek olmaya çağırdı. 

 

Haber / Buse SERİN