Belediyeden hastaneye tıp bayramı hediyesi 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi'nde bir salonu revize ederek halkın h

GÜNDEM 17.03.2020 13:52:00 0
Belediyeden hastaneye tıp bayramı hediyesi 

 

Açılışı, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beraat Özdemir yaptı.

 

"DAHA KALİTELİ ZAMAN GEÇİREBİLMELERİ İÇİN"

 

Daha önce farklı amaçlarda kullanılan Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi bünyesinde olan salon, tüm masrafları Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından karşılanarak yenilendi. 14 Mart Tıp Bayramı’nda açılışı yapılan salon tüm sağlık personeline ve hastaneye hediye edildi. Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi’nde açılan salon, daha keyifli ve kaliteli vakit geçirebilmeleri için personelin ve hasta yakınlarının kullanımına sunuldu. Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beraat Özdemir, Başkan Ata’ya teşekkür ederek, hastaneye yaptığı yardımlarından dolayı plaket verdi.

 

"TÜM SAĞLIK CAMİASINA BAŞARILAR DİLİYORUM"

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Özünde karşılıksız hizmet ve fedakarlığın olduğu mesleklerin başında hiç şüphesiz hekimlik gelmektedir. Tarihimiz boyunca da gerek cephelerde, gerek sonrasında doktorlarımız ve sağlık personelimiz büyük bir rol üstlenmiştir. Türlü çabaları ile ülkemizde Cumhuriyet döneminde sağlık reformlarının gerçekleşmesinde önemli bir görevi yerine getirmişlerdir. Şartlar ne olursa olsun, gece gündüz, sıcak soğuk demeden toplumun sağlığını korumak adına tüm sağlık personelimiz bu kutsal görevlerini yerine getirmektedir. Büyük öz veri gerektiren bu mesleği yerine getiren, sağlığımızı emanet ettiğimiz Türk hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, bu mesleğe gönül vermiş tüm sağlık camiasına başarılar diliyorum. ‘’ dedi.

 

Haber / Emre BOZ