Helvacıoğlu, vatandaşlarla yolculuk yaptı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, S.S. 25 No'lu Şehiriçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ait minibüs ile yolculuk yaparak vatandaşlarla ulaşım sektörüne a

GÜNDEM 17.03.2020 13:28:00 0
Helvacıoğlu, vatandaşlarla yolculuk yaptı

 

Duraklardan minibüse binen yolcular minibüs içinde Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu görünce şaşırdılar. Helvacıoğlu, çeşitli zamanlarda kent içi ulaşım araçlarına binerek hem vatandaşları hem de taşımacılık sektöründe olanların taşımayla ilgili sıkıntılarını dinlediğini ve onlarla güzel bir yol arkadaşlığı yaptığını söyledi. 

 

HER SEFERDEN SONRA İLAÇLANIYOR

 

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Minibüslerimizin tamamını koronavirüse karşı ilaçladık ve her seferden sonra ilaçlama yapılmasına başlandı. Minibüslerimizin son düzenlemelerden sonra 2/3’ü yenilendi ve konfor düzeyi artırıldı. Keşan’a yakışan bir ulaşım sektörünü; minibüsçü esnafımız, vatandaşımız ve belediyemiz ile birlikte oluşturuyoruz. 60 aracımız yenilendi, yollarımız da Keşan’a yakışan yollar oluyor.” dedi. Her seferden sonra minibüslerin ilaçlanmasına başladıklarını belirten Ertan Erkan da, “Belediyemizin de desteği ile tüm minibüslerimizi ilaçladık ve her sefer sonrası minibüslerimizi ilaçlıyoruz. Minibüs esnafı olarak Keşan halkının sağlığını ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Son dönemdeki değişimlerle birlikte 60 aracımız yenilendi. 6'ncı ayın sonunda tüm araçlarımız yenilenmiş olacak. Amacımız vatandaşımıza iyi ve kaliteli hizmet sunmak.” şeklinde konuştu. Yolculuk sırasında yolculara kolonya ikramında bulunuldu.

 

Haber / Emre BOZ