Türkiye şampiyonasında Çerkezköy'ü temsil edecekler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımımız, Kırklareli'nde yapılan Marmara Gruplar Türkiye Şampiyonası A Grubu'nda oynadığı 3 karşılaşmayı da kazan

SPOR 16.03.2020 16:04:00 0
Türkiye şampiyonasında Çerkezköy

 

Kırklareli’nde 10-13 Mart tarihlerinde yapılan Marmara Gruplar Türkiye Şampiyonası’nda A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, grubunda ilk olarak ULUSDER U-18 Kız Basketbol Takımı ile karşılaştı. U-18 Kız Basketbol Takımı, mücadeleden 93-22 galip ayrıldı.

 

BAŞKAN AKAY TEBRİK ETTİ

 

Grubundaki ikinci maçında Edirne temsilcisi DSİ U-18 Kız Basketbol Takımı’nı 78-31 mağlup eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, gruptaki son maçında İstanbul Yıldızlar Körfez U-18 Kız Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 61-38 galip ayrılan takım, grubunu namağlup lider olarak tamamladı ve Uşak’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı sporcuları ve antrenörleri ile Kulüp Yönetimini tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, genç sporcuların başarılarının devamını diledi.

 

Haber / Yener AKBABA