O dava 4 Haziran'a ertelendi

Ortağı olduğu şirkette 'Özel evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanmak'la suçlanan Ufuk Bayraktar ile davalı Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Hikmet Uğraş'ın oğlu Edip Bülen

GÜNDEM 14.03.2020 18:12:00 0
O dava 4 Haziran

Sanıklardan Ufuk Bayraktar’ın katılmadığı duruşmaya davacı Edip Bülent Uğraş avukatı Bulut Becerik ile birlikte katıldı. Şirket ortakları Cüneyt Gürsoy ve Ufuk Mangır’ın hazır bulunduğu duruşmada Bülent Uğraş’ın avukatı Bulut Becerik iddiaları yenilerken tanıklar da beyanlarında Ufuk Bayraktar’ın kendilerini dolandırdığını iddia ettiler. Şirketin bir tüzel kişiliğinin olduğunu ve bu tüzel kişilikte imza yetkisinin kendisinde olduğunu söyleyen Edip Bülent Uğraş “Hayvancılıktan anladığı için Ufuk Bey’e sorulmaktadır. Ancak imza yetkisi bende olduğu için bu hususun bana sorulması gerekirdi. Hayvanlara bakmak farklı bir şey, hayvanları satmak farklı bir şey” dedi. 

 

SES KAYDININ DİNLENMESİNİ TALEP ETTİ

 

Edip Bülent Uğraş’ın avukatı Bulut Becerik ellerindeki 3 dakikalık ses kaydını mahkeme huzurunda dinletmek istediklerini belirtirken, sanıkların avukatı Semih İzgi ise ticari meselelerden dolayı olan suçlamaları kabul etmediklerini belirterek, şirket ortaklarını imzası ve yazı örnekleri ile İlçe Tarım’dan alınan evrakın üzerindeki imzanın karşılaştırılmasını, bu konuda kriminal rapor alınmasını talep etti. Duruşma hakimi mahkemeyi 4 Haziran’a erteledi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ