Günde 300'e yakın vatandaşa hizmet edecek

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tadilat çalışmalarına devam edilen Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Merkezde inceleme yapan Belediye Başkan?

GÜNDEM 14.03.2020 10:09:00 0
Günde 300

 

 

Kapaklı Devlet Hastanesi yanında bulunan ve kullanılmayan Toplum Ruh Sağlığı binasının Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tadilat çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını belirten Başkan Çetin, merkezin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını ifade etti. 

 

"TAŞINDIĞI İÇİN O BİNA BOŞ KALDI"

 

Başkan Çetin, “Girişimlerimiz neticesinde Ağız ve Diş Hastanesi’ni Kapaklı’ya kazandırmaya çalışıyoruz. Şu anda mevcut OSB sınırları içerisinde olan hastanemizin bir bölümünde bir rehabilitasyon merkezi vardı. Taşındığı için o bina boş kaldı. Biz Ağız ve Diş Hastanesiyle yaptığımız temaslar neticesinde Kapaklı Ağız ve Diş Hastanesi’ni oraya taşımak için anlaşarak Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tadilat çalışmalarına başladık. Çalışmalar büyük oranda tamamlandı." diye konuştu. 

 

22 PERSONEL HİZMET VERECEK

 

Çetin, Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm işlemlerin yapılabileceğini belirterek, "Merkezimizde 12 ünite olacak. 12 diş hekimi ve toplamda 22 personel ile hizmet verecek. 400 metrekare alana sahip olacak merkezde radyoloji ve protez işlemleri ve tüm laboratuvar işlemleri gerçekleştirilebilecek. Günde 300'e yakın vatandaşımıza hizmet edebilecek. Kısa bir süre içerisinde hizmete açacağımız Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ilçemizde hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE