Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Tekirdağ'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 10-11 Mart tarihlerinde Kapaklı'da bulunan Pınarça Çok Amaçlı Salon'da yapıldı. 254 öğrencinin katıldı

GÜNDEM 11.03.2020 17:47:00 0
Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tekirdağ finali, 10-11 Mart tarihlerinde Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde bulunan Pınarça Çok Amaçlı Salon’da yapıldı. 254 öğrencinin mücadele ettiği turnuvada 33 hakem görev yaptı. 

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER BELLİ OLDU

 

Turnuva sonunda Ortaokul Kulami branşında Marmaraereğlisi Sultanköy Ortaokulu öğrencisi Tuğba Bağcivan birinci, Süleymanpaşa Tekirdağ Bilsem öğrencisi Yusuf Onat Tali ikinci, Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nisanur Şahin üçüncü olurken, Ortaokul Pentago branşında da Ergene Ulaş Ortaokulu öğrencisi Umut Doğan birinci, Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ahmet Başar Bulak ikinci ve Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Ortaokulu öğrencisi Emir Terzioğlu üçüncü oldu. 

 

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Ortaokul Reversi branşında Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Eren Mustafa Tereci birinci, Ergene Kırkgöz Ortaokulu öğrencisi Mehmet Özgenç ikinci, Saray İhsan Uzun Ortaokulu öğrencisi Fatihcan Seferoğlu üçüncü olurken, Ortaokul Mangala branşında da Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu öğrencisi Denizhan Tongur birinci, Malkara Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hümeyra Avcı ikinci, Süleymanpaşa Aden Koleji öğrencisi Zuhal Turan üçüncü oldu. Ortaokul branşlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri önceki gün düzenlenen törenle verildi. 

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

İlkokul mangala, İlkokul pentago, ilkokul Qbitz ve İlkokul Equlibrio branşlarında dereceye giren öğrenciler için de bugün saat 17:00’da ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yılmaz Oğur ve Sait Beydoğan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

DERECEYE GİREN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ

 

İlkokul Mangala branşında Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nur İdil Gılbaz birinci, Süleymanpaşa Pehlivan İlkokulu öğrencisi Baran Kılıç ikinci, Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencisi Elif Dönmez üçüncü olurken, İlkokul Pentago branşında da Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu öğrencisi Kaan Turan birinci, Süleymanpaşa Hüseyin Pehlivan İlkokulu öğrencisi Deniz Torak Kıral ikinci, Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Zekeriya Kasap üçüncü oldu. İlkokul Qbitz branşında Çorlu Hanife Şefik Celep İlkokulu öğrencisi Elif Naz Atak birinci, Süleymanpaşa Hüseyin Pehlivan İlkokulu öğrencisi Aras Yılmaz ikinci, aynı okuldan Fatih Aydın üçüncü olurken, İlkokul Equilibrio branşında da Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu öğrencisi Ada Toprak birinci, Muratlı Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Ceylin Soylu ikinci ve Çerkezköy Mevlana İlkokulu öğrencisi Ceylin Şahin üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencileri madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yılmaz Oğur ve Sait Beydoğan tarafından verildi. 

 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

 

Turnuvada birinci olan öğrenciler 6-7 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları finalinde Tekirdağ’ı temsil edecek. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU