"Tekirdağ'ın ilk ve tek sertifikalı havuzu"

Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yapılan denetimler sonunda "Temiz Havuz Sertifikası" aldı. Belediye B

GÜNDEM 10.03.2020 16:32:00 0
"Tekirdağ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2016 yılında hizmete giren Çorlu Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2019 yılında her ay düzenli olarak havuz suyu hijyeni ve su kalitesi standartları (mikrobiyolojik, kimyasal, hijyen, klor, ph, ölçümler) yönünden değerlendirmelere tabi tutuldu." dedi.

 

"HİJYEN KONUSUNDA DUYARLIYIZ"

 

Başkan Sarıkurt, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucunda son 1 yıl içerisinde alınan numunelerin tamamının ilgili yönetmeliklere uygun olduğunun tespit edilmesinin ardından Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun "Temiz Havuz Sertifikası" almaya hak kazandığını belirterek, "Havuzumuz Tekirdağ'ın ilk ve tek temiz havuz sertifikasına sahip havuzu oldu. Hijyen konusunda oldukça duyarlıyız." dedi. 

 

"BELGELEMİŞ OLDU"

 

Belediye Başkanı Sarıkurt, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz "Temiz Havuz Sertifikası" kazanarak bunu belgelemiş oldu. Emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. 2020 yılı Avrupa Spor Kenti unvanına sahip Çorlu'muzda sporda öncü belediye olarak, güçlü ve başarılı bir gelecek için geniş kitlelere hizmet edecek örnek spor faaliyetleri sunarak aynı zamanda sporu Çorlu’da herkesin yaşam tarzı haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emre BOZ