Marmara Bölge Şampiyonası'nda ilk maçına çıkacak

Türkiye Basketbol Federasyonu U-18 Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası kura çekimi Kırklareli'nde yapıldı. Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, 10 Mart Salı gün?

GÜNDEM 9.03.2020 18:30:00 0
Marmara Bölge Şampiyonası

 

Kırklareli’nde dün saat 16.00’da yapılan kura çekimi sonucu Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı A Grubu’na Edirne DSİ, Yıldızlar Körfez ve ULUSDER U-18 Kız Basketbol Takımları ile eşleşti.

 

İLK MAÇINA ÇIKACAK

 

Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, 10 Mart Salı günü Kırklareli’nde saat 10:00’da oynayacağı ilk maçında ULUSDER U-18 Kız Basketbol Takımı ile karşılaşacak. Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. 

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA GİTMEYE HAK KAZANACAKLAR

 

U-18 Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası’nda grup maçları sonucunda grubunu lider bitiren 2 takımın direk gruplarından çıkarak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanacağını belirten yetkililer, gruplarında ikinci ve üçüncü olan takımlar arasında yapılacak eleme müsabakalarının ardından 2 takımın daha Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacağını belirtti. 

 

Haber / Yakup KARATEPE