Kapaklı takımları haftayı galibiyetle kapadı 

Kapaklı'yı futbol branşında temsil eden Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Karaağaçspor hafta sonu oynadıkları maçlarda rakiplerini mağlup ederek bir üst lig için iddialarını sürdürdü.

SPOR 9.03.2020 13:10:00 0
Kapaklı takımları haftayı galibiyetle kapadı 

 

Kapaklıspor, ligin 25'inci haftasında Kapaklı Sahası'nda konuk ettiği 100. Yılspor'u 7-2 farkla mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 58'e çıkaran Kapaklıspor, liderliğini sürdürürken ligde oynadığı 23 maçta 18 galibiyet elde etti. 4 kez rakipleriyle berabere kalan Kapaklıspor, bir kez de sahadan yenilgi ile ayrıldı. Rakip filelere 64 gol bırakırken kalesinde ise 14 gol gördü. Kapaklıspor, ligin 26'ıncı haftasında deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk olacak.

 

SİTESPOR, HÜKMEN GALİP GEÇECEK

 

Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde zirve mücadelesi veren bir diğer Kapaklı takımı Kapaklı Sitespor ise ligin 25'inci haftasında 1461 Karadenizspor'a konuk oldu. Tekirdağ deplasmanından 1-0'lık galibiyet ile dönen Sitespor, puanını 55'e yükselterek haftayı üçüncü sırada tamamladı. Ligde oynadığı 23 maçta 17 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 kez berabere kalan Sitespor, 2 kez rakiplerine yenildi. Rakip filelere 60 gol bırakan Sitespor, kalesinde ise 12 gole engel olamadı. Kapaklı Sitespor ligin 26'ncı haftasını Ahimehmet Gençlikspor'un ligden çekilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip geçecek ve puanını 58'e çıkaracak.

 

YILDIZ GENÇLİKSPOR'A KONUK OLACAK

 

Tekirdağ 2. Amatör Küme C Grubu'nda Kapaklı'yı temsil eden Karaağaçspor ise ligin 6'ncı haftasını Güngörmezspor'un sahaya çıkmamasından dolayı 3-0 hükmen galip tamamladı. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik elde ederek 16 puan toplayan Karaağaçspor zirvedeki yerini korudu. Ligin 7'nci haftasında Yıldız Gençlikspor'a konuk olacak.

 

12 PUANLA ZİRVEDE YER ALIYOR

 

Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor alt yaş kategorilerinde zirvede yer alıyor. U-17 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Kapaklı Sitespor 4 haftası tamamlanan ligde 12 puanla zirvede yer alırken, Kapaklıspor ise 9 puanla ikinci sırada bulunuyor. U-15 Ligi C Grubu'nda ise Kapaklı Sitespor 13'te 13 yaparak 39 puanla zirvede bulunurken, Kapaklıspor ise 33 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, haftayı galibiyet ile tamamlayan takımları tebrik ederek, başarılar diledi.

 

Haber / Emre BOZ