Süleymanpaşalı öğrencilere 'spikerlik' anlatıldı 

Süleymanpaşa Belediyesi "Her genç bir yarın demektir" anlayışıyla gençlere yönelik kültür, sanat ve spor alanlarında bir takım etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında TRT Spor Spikeri Yasin Da

GÜNDEM 6.03.2020 18:26:00 0
Süleymanpaşalı öğrencilere

 

Karacakılavuz Mahallesi’nde doğan Süleymanpaşalı TRT Spor Spikeri Yasin Dallı,  “Hayallerinin peşinden koş” sloganıyla gençlerin karşısına çıktı. Dallı, küçük bir çocukken hayalini kurduğu spikerlik mesleğinin nasıl gelecekteki işi olduğunu, geldiği noktaya nasıl ulaştığını, TRT Spor’da spikerlik yapmanın zorluk ve avantajlarını ve yazarlık sürecini öğrencilerle paylaştı.

 

"MUTLAKA HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN" 

 

Yasin Dallı, "Mutlaka hayallerinizin peşinden koşun." diyerek kendi hayallerini, spikerliğe ulaşmasını ve bu yolda kendisine örnek aldığı spor camiasının önemli isimleri Ümit Aktan, Aydın Köker ve Öztürk Pekin’in yaşamlarından kesitler verdi. Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin sorularını da cevaplayan Yasin Dallı, Süleymanpaşa’nın Şampiyonları Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Genç Erkekler Kategorisinde birinci olan Efe Sarı ve ikinci olan Asım Eryılmaz ile Genç Kızlar Kategorisinde birinci Zehra Betül Balantekin, ikinci olan Zehra Çiloğlu ve üçüncü olan İlknur Topçu ödüllerini Yasin Dallı’nın elinden aldı.

 

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

 

Etkinlik sonunda Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Semih Seyran Çavuşoğlu, Yasin Dallı’ya teşekkür ederek çiçek verdi. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel adına da plaket takdim edilen programın sonunda Yasin Dallı; kültür, sanat ve spor etkinlikleri ve çalışmaları ile öğrencilere hizmet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN