Çerkezköy anneleri, tanışma etkinliğinde buluştu

Yaklaşık 1 yıl önce 'Çerkezköy Anneleri ' isminde sosyal medya hesabı açarak Çerkezköy'de yaşayan anneleri bir araya getiren Gözde Aydın, anne - çocuk buluşması organize ederek bu senenin ilk tanışma

GÜNDEM 4.03.2020 14:23:00 0
Çerkezköy anneleri, tanışma etkinliğinde buluştu

 

Palais Cafe'de düzenlenen etkinlikte anneler sohbet edip tanışırken, çocuklarda oyun alanında oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. 

 

"ANNELER İNDİRİMLERDEN MEMNUN"

 

Yeni sezonun ilk anne - çocuk tanışma etkinliğini gerçekleştirdiklerini kaydeden Gözde Aydın, "Anneler birbiri ile sohbet ederken çocuklarda cafenin oyun alanında birlikte oynayarak, hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de sosyal bir ortam oluşturmuş oldular. Geçen yıl bu zamanlar sayfayı yeni kurmuştum. Ve şimdi kocaman bir aile olduğumuzu görüyorum. Bu beni hem heyecanlandırıyor hem de yeni etkinlikler için şevklendiriyor. " ifadelerini kullandı. Aydın, "Artık etkinliklerimizin yanı sıra yapılan diğer etkinliklerimiz için de organizasyon firmaları, anaokulları, kırtasiyeler, bebek aktivite merkezleri ve tiyatrolar sayfamdaki annelere indirimler sağlıyor. Anneler de bu indirimlerden çok memnunlar. Ve tabi ki değerlendiriyorlar." dedi.   

 

"ETKİNLİKLER İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ"

 

Çerkezköy ve Kapaklı'nın tutumlu annelerinin ellerinde kalan ve hala kullanılabilir anne - çocuk eşyalarını kendisine ulaştırdıklarını kaydeden Gözde Aydın, "Anneler ellerinde kalan eşyaları bana ulaştırıyorlar. Bende sayfada paylaşarak alıcı ve satıcıyı buluşturmuş oluyorum. Böylelikle hem ekonomik alışveriş yapmış oluyoruz hem de bütçemize katkı sağlamış oluyoruz.  Bu yıl için planladığım daha nice organizasyon ve etkinlikler var. Anneler ve çocuklar olarak gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

 

Haber / Buse SERİN