Kapaklı'da dere ıslah çalışmaları başlatıldı 

Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından Kapaklı'ya bağlı Bahçeağıl Mahallesi'nde aşırı yağmurlardan dolayı oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı dere ıslah çalışmaları başlatıld

GÜNDEM 2.03.2020 14:12:00 0
Kapaklı

 

Bahçeağıl Mahallesi'nde Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından sürdürülen dere ıslah çalışmalarını inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e Bahçeağıl Mahalle Muhtarı Kenan Çelik de eşlik etti. 

 

"DSİ YETKİLİLERİNDEN BİLGİ ALDIM"

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı Belediyesi'nin girişimleri doğrultusunda Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından Bahçeağıl Mahallesi'nde başlatılan dere ıslah çalışmaları sürüyor. Devlet Su İşleri(DSİ) ile yapmış olduğumuz girişimler doğrultusunda, aşırı yağmurlardan dolayı oluşabilecek sel ve su baskınlarının önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasını önlemek amacıyla  Bahçeağıl Mahallemizdeki derelerimizde ıslah çalışmalarını başlattık. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek DSİ yetkililerinden bilgi aldım. Gönül belediyeciliği ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN