İYİ Parti'den iyi hareket

İYİ Parti Kapaklı 2. Olağan İlçe Kongresi Pazar günü saat 12:00'da Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda yapıldı. TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplanâ?

GÜNDEM 1.03.2020 19:13:00 0
İYİ Parti

 

Kongreye TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Mehmet Aymak, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Diler, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. 

 

RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

 

İlçe Kongresi divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına TBMM Divan Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan seçilirken, divan üyeliğine Mustafa Güney, Semiha Gönenç, İsmet Yılmaz ve Murat Barış Çapkan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Enez Kaplan tarafından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu. Faaliyet raporunun okunarak ibra edilmesinin ardından mali raporlar da okunarak oybirliği ile ibra edildi. 

 

BUGÜN BİZİM TOYUMUZDU

 

Kongrede konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin “Bugün bizim toyumuzdu, şenliğimizdi. Son günlerde çok sayıda şehidimiz oldu. Şahadet mertebesine ulaşmış şehitlerimizde Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim. Kongremizin daha farklı havada olmasını isterdik. Ama maalesef burada çok fazla konuşmadan yasımızı tutarak bu prosedürümüzü tamamlayacağız” dedi. 

 

ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUNDU

 

Yusuf Çetin’in konuşmasının ardından tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Siyasi konuşmaların yapılmadığı kongrede duaların okunmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimlere mevcut başkan Yusuf Çetin’in tek listesi ile gidilirken, tek liste olduğu için oy kullanma işleminin saat 14:00’da sona ermesi oybirliği ile kabul edildi. 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Yusuf Çetin yeniden başkanlığa seçilirken, yönetimde Hamza Sakarya, Nesrin Küp, Erden Ekkazan, Safiye Kaymakçı, İsmet Yılmaz, Cemalettin Farımaz, Güler Ekiz, Ahmet Aydoğdu, Semiha Gönenç, Erol Çetin, Halil Duman, Gürkan Mandalı, Ali Varol, Murat Sağdıç, Hakan Boy, Mehmet Özcan, Nurcan Temel,, Ahmet Doğrukalp, Kemal Bilgin, Büşra Arslan, Murat Barış Çapkan, İbrahim Çakmak, Emrah Ülkücü ve Meryem Şüküfe Yavuz yer aldı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU