Ordulular hamsi şöleninde buluşacak

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin beraberindeki dernek yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Akay'ı 1 Mart P

GÜNDEM 27.02.2020 17:14:00 0
Ordulular hamsi şöleninde buluşacak

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun ve Kapaklı Belediye Başkanı Yalçın Hal ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 1 Mart Pazar günü geleneksel hale getirdikleri Hamsi Şöleni’nin 7'ncisini düzenleyeceklerini ifade ederek, "Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl yedincisini gerçekleştireceğimiz Hamsi Şölenimizde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız." şeklinde konuştu.

 

"İLGİYLE TAKİP EDİYORUZ"

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkür ederek, "Kapaklı Ordulular Derneği olarak her yıl düzenlediğiniz Hamsi Şöleni’ni ilgiyle takip ediyoruz. Bölgemizde yaşayan hemşerileriniz ile bu tür aktivitelerde bir araya gelmeniz, kaynaşmanız, dayanışmanız çok güzel. İnşallah geleneksel hale getirdiğiniz Hamsi Şöleniniz birlik ve beraberlik içerisinde uzun yıllar devam eder." dedi.

 

Haber / Buse SERİN