Üniversite öğrencilerine çorba-simit ikramı

Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı kampüsünde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ikram kabininde, sabah ilk derslerine girmeye hazırlanan üniversite öğrencilerine çorba ve simit ikram edildi. 

GÜNDEM 26.02.2020 10:57:00 0
Üniversite öğrencilerine çorba-simit ikramı

 

Süleymanpaşa Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında ikram kabini, üniversitenin Değirmenaltı kampüsü içinde hizmete başladı. Hafta içi her sabah 08.00-10.00 saatleri arasında ikram kabininde öğrencilere sıcak çorba ve simit ikram ediliyor. İkram kabininde öğrencilerle buluşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker ve Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ile birlikte öğrencilere çorba-simit ikram etti. 

 

AİLELERİN GÖZÜ ARKADA KALMASIN

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, şehrin muhtelif noktalarında bulunan ikram çeşmeleri ve mobil araçlarla halka sunulan sıcak çorba ikramı hizmetini, üniversite işbirliğinde Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı kampüsüne de taşıdıklarını ifade ederek “Bu sabah üniversite kampüsünün içinde oluşturduğumuz ikram kabininde genç kardeşlerimizle buluştuk. Rektör hocamız, rektör yardımcımız ve belediye başkan yardımcımızla birlikte öğrencilerimize çorba-simit ikram ettik. Yüksek öğrenimlerini tamamlamak üzere Namık Kemal Üniversitesi’ni tercih eden ve Süleymanpaşa’mızda bulunan üniversiteli kardeşlerimizin, en başından beri bize emanet olduklarını söyledik. Dolayısıyla, biz de Süleymanpaşa Belediyesi olarak her fırsatta üniversiteli gençlerimize yönelik yürüttüğümüz proje ve çalışmalarla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Üniversitemiz işbirliğinde hayata geçen İkram Kabini hizmetiyle, genç kardeşlerimize her sabah çorba-simit ikramında bulunuyoruz. Ailelerin gözü arkada kalmasın” dedi. 

Haber / Menşure KARDEŞ