1911 Çerkezköyspor, sahasında berabere kaldı 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. grup 19. hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor, kendi sahasında  Alibeyköyspor'u ağırladı. 1911 Çerkezköyspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma go

GÜNDEM 24.02.2020 09:17:00 0
1911 Çerkezköyspor, sahasında berabere kaldı 

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu'nda dün saat 14.00'de oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor; Mert Eren, Can Karaman, Muhammed Göksu, Hakan Turan Özkul, Furkan Süzen, Hamit Can Mutlu, Bahattin Saral, Yunus Demir, Alp Afşin, Mehmet Can Milli ve Şahin Karakaş kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Alibeyköyspor ise Hakan Çolak, Semih Kaya, Salih Tunar, Suat Mede, Onur Uğlu, Özgür Şengüler, Hasan Çaylan, Şakir Kıyak, Kerim Deler,Samet Şenol, Selahattin Enes Kılıç kadrosu ile çıktı.

 

HER İKİ TAKIMDA ETKİLİ OLMAYA ÇALIŞTI

 

İlk yarıda 1911 Çerkezköyspor kanatlardan Hamit Can ile etkili olmaya çalıştı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde ise her iki takımında geliştirdiği ataklarda sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 61'nci dakikasında konuk ekip Alibeyköyspor'da Samet oyundan çıkarken yerine ise Vedat oyuna girdi. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk önemli pozisyonu 64'ncü dakikada gelişti. Sol kanattan Hamit Can ile gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Alp'in vuruşunu kaleci Hakan iki hamlede kontrol etti. 

 

1911, ÖNEMLİ POZİSYONU DEĞERLENDİREMEDİ

 

67'nci dakikada Hamit Can sol kanattan ceza sahası içine ilerledi. Hamit Can sağ kanatta müsait bulunan Şahin'e topu aktardı. Şahin'in ceza sahası içinden gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci Hakan çıkartı. Dönen topu takip eden Alp, yüzde pozisyonu değerlendiremedi. 1911 Çerkezköyspor'da 70'nci dakikada Mehmet Can'ın yerine oyuna Gökhan dahil oldu. 78'nci dakikada ise Hamit Can'ın yerine Furkan oyuna girerken, konuk ekip Alibeyköyspor'da ise Selahattin'in yerine Bekbol oyuna dahil oldu.  İki takımında etkisiz bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada 81'nci dakikada 1911 Çerkezköyspor önemli pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Alp'in vuruşu üst direkten dönerken, dönen topu Alibeyköyspor savunması uzaklaştırdı. 85'nci dakikada ise 1911 Çerkezköysporda Bahattin'in yerine Sedat dahil oldu. 86'ncı dakikada ise 1911 Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Yunus'un mükemmel vuruşunu kaleci Hakan kornere çeldi. Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak dört dakika uzatma verdi. 

 

GOLSÜZ EŞİTLİK İLE TAMAMLANDI 

 

Uzatmaların ikinci dakikasında konuk ekip mutlak bir golden oldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Onur'un vuruşunu kaleci Mert mükemmel refleks ile çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmadan birer puanla ayrılan 1911 Çerkezköyspor puanını 22, Alibeyköspor ise 27 yaptı.

 

Haber / Emre BOZ