Çerkezköy TSO'dan Özbekistan'a iş gezisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ocak ayı olağan meclis toplantısı dün saat 16:30'da Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. Ocak ayı gelir giderinin gör?

GÜNDEM 18.02.2020 18:05:00 0
Çerkezköy TSO

Meclis üyelerinden Mesut Görgün, Gürkan Kesim, Halil İbrahim Kart, M.Sait Erdem, Metin Taşdelen, Rasim Bilgen, Saim Buyruk, Süleyman Ak ve Servet Erdoğan’ın katılmadığı toplantı saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Oda tarafından aylık yayınlanan gazete için birinci sayfa bant reklam fiyatlarının belirlenmesi ile ilgili önergenin gündeme alınmasının ardından toplantıda ilk olarak Ocak ayı gelir gideri görüşüldü.

 

OCAK AYI GELİRİ 504 BİN TL

 

Ocak ayı gelir ve gideri ile ilgili bilgi veren Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, Ocak ayı gelirinin 504 bin 927,36 TL, giderin de 318 bin 6,12 TL olduğunu belirtti. İlgili gündem maddesinin oybirliği ile kabul edilmesinin ardından bir sonraki gündem maddesinde boşalan komisyon üyeliklerine görevlendirme yapılması konusu görüşüldü.

 

 

YENİ KOMİSYON ÜYELERİ GÖREVLENDİRİLDİ

 

Ticareti Geliştirme Komisyonu’nda görevi biten Samet Toz’un yerine Erdem Ceylan, Eğitim Komisyonu’nda görevi biten Bülent Bilecen’in yerine Sebahattin Önal, Gayrimenkul Rayiç Belirleme Komisyonu’nda görevi biten Reşat Ünlü’nün yerine Ahmet Avcı oybirliğiyle seçildi.

 

 

İLÇE TAKDİR KOMİSYONU’NA ÜYELER SEÇİLDİ

 

Vergi Dairesi tarafından kurulan İlçe Takdir Komisyonu’na da asil üye olarak Kadir Uz ve Mehmet Danyeli, yedek üye olarak da Adem Utuğlu ve Yusuf Uyanık seçildi. Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde de 6-10 Nisan tarihleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek olan Özbekistan Taşkent İş Gezisi için görevlendirme yapıldı.  Yönetim kurulundan 2 kişinin katılacağı geziye meclisten de Erdem Ceylan, Mehmet Danyeli, Mikail Çelik ve Tahir Eke’nin katılması oyçokluğu ile kabul edildi. Katılacak kişilere bir itirazının olmadığını belirten Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, günümüzün ekonomik şartlarında sayının 2 ile sınırlandırılması gerektiğini düşünerek red oyu verdiğini belirtti.

 

2019 YILI FAALİYET RAPORU SUNULDU

 

İş gezisi için görevlendirme yapılmasının ardından Eğitim, Kalite ve Sistem Yöneticisi Asude Çelen tarafından 2019 yılı faaliyet raporunun sunumu yapıldı. Meclis toplantısının son gündem maddesinde ise gazetenin 1’inci sayfası ve iç sayfalar için bant reklam fiyatı belirlendi. Fiyat 1’inci sayfa için 800 TL, iç sayfa için ise 400 TL olarak karara bağlandı. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından meclis üyeliğinden ayrılan Reşat Ünlü’nün yerine Adem Utuğlu, Bülent Bilecen’in yerine ise Servet Erdoğan’ın göreve başladığı belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU