Albayrak: Şoförlerin her zaman yanında olacağız

S.S 1 nolu Tekirdağ  Lojistik Motorlu Taşıyıcılar  Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Mevcut başkan Ali Rıza Eti'nin 160 oy alarak güven tazelediği kongrede konuşan Tekirdağ BüyÃ

GÜNDEM 16.02.2020 17:33:00 0
Albayrak: Şoförlerin her zaman yanında olacağız

Olağan Genel Kurul Toplantısı, Karadeniz Düğün Salonu'nda yapıldı. 298 oyun kullanıldığı seçime 2 aday katıldı. Yeşil liste ile seçime giren Ali Rıza Eti 160 oy alarak yeniden başkan seçildi. Sarı liste ile seçime giren Tuncay Dinler ise 138 oy alarak seçimi kaybetti.

 

"BİZİM İÇİMİZDE İŞİ ÖĞRENSİNLER"

 

Seçimden sonra konuşan S.S 1 nolu Tekirdağ Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, “Bizi destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bundan sonra kendimizi gözden geçireceğiz. Bize düşen içimizde ki ayrılığı bitirip hep beraber bir hedefe koşmak. Yönetimi İtibarsızlaştırarak yada iftira atarak bu işler olmuyor. Bunu herkes gördü şuan. Tabi benim gönlüm şunu ister, bu aday olan arkadaşlarımız da gelsinler bizim içimizde işi öğrensinler devam etsinler ama işi bilerek yapsınlar böyle acemice ben bu işi yapmaya talibim demek bana biraz tuhaf kaçtı. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

 

 

"BU ÜLKENİN BİR ÇAKIL TAŞINI BİLE VERMEYİZ"

 

Şoförler ile birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, yaptığı konuşmada, " Bizim her zaman burada olduğu gibi diğer yerlerde de birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Etrafımız dostumuz olmayan ülkelerle dolu, nelerle uğraşıyoruz. Şunu herkes bilsin, Türkün Türk'ten başka dostu yoktur. Gerekirse 81 milyon şehit veririz ama bu ülkenin bir çakıl taşını bile vermeyiz." dedi. Şoförlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Albayrak, "Şoförlerin her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. 1 milyon 55 bin 412 nüfuslu Tekirdağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

Mevcut başkan Ali Rıza Eti, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, Eti başkanlığındaki yönetimde Hamdi Ayçil, Levent Türkan, Güray Sancar, Ertan Taş, Ercan Bilmeç, İbrahim Yılmaz, Denetleme Kurulunda ise; Taner Işık, Şükrü Çakır ve Vural Aydemir yer aldı.

 

 

Haber / Buse SERİN