Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı

Tekirdağ Kumbağ Mahallesi'nde bulunan bazı villalara girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık olayları san

GÜNDEM 7.02.2020 17:12:00 0
Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı

Kumbağ’da yazlık villası bulunan M.K., Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'na başvurarak yazlık villasının kış aylarında boş olduğunu ve son gittiğinde 1 televizyon, 1 tablet, 1 oyun konsolu ile 2 ses yayın cihazının çalındığını belirtti. C.B. ise ayın mahallede bulunan yazlık villasının penceresinden girilerek, eşyalarına zarar verildiğini ve hırsızlığa teşebbüs edildiğini ifade etti. Hırsızlık olaylarıyla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan jandarma ekipleri, mahalledeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Güvenlik kameralarından C.B'nin evine O.A. (21), M.Y. (26) ve E.G'nin (26), M.K.'nin evine ise A.T.E.'nin (23) girdiğini belirleyen jandarma ekipleri şüphelileri gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.T.E ile M.Y., tutuklandı, O.A. adli kontrol şartıyla olmak üzere 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ