Öğrencilere 'Sosyal Medya Semineri' verildi

Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğrencilere 'Sosyal Medya Semineri' verildi.

GÜNDEM 7.02.2020 15:22:00 0
Öğrencilere

Özel ÇOSB Konferans Salonu'nda Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay tarafından verilen seminerde; sosyal medya etkileri, mobil yaşam, veri sermayesi oluşturulması ve korunması konularında öğrencilere bilgi verildi.

 

 DEĞİŞEN KULLANICI DAVRANIŞLARI ANLATILDI

 

Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay, sosyal medyanın rakamsal olarak karşılığı, son 20 yılda değişen kullanıcı davranışları ve nedenleri, sosyal medya ve oyun bağımlılığına yönelik öneriler, öğrencilerin kariyer ve gelecek planları içerisinde sosyal medyanın yeri ve önemi, Bigdata’nın kişiler üzerindeki etkisi hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.

 

"OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEMEKTEDİR"

 

Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden seminerle ilgili yapılan açıklamada, "Ülkemizde son yıllarda hızla gelişen ve kullanım alanı giderek artan teknoloji cihazlarının kontrolsüz bir şekilde kullanılmaları,özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerini olumsuz yönde etkilemektedir. Öncelikle çocuklardan başlanılarak aile ve toplum üzerinde teknoloji bağımlılığı farkındalığının oluşturulması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Ruşa ELMA