Kızılpınar'da seçmen kağıtları dağıtılıyor

Kendi içinde 3'e bölünen Kızılpınar Mahallesi'nde 1 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçimleri için hazırlıklar devam ediyor. Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Nihat Malkoç, seçmen kağÄ?

GÜNDEM 5.02.2020 17:58:00 0
Kızılpınar

Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte belde statüsünden mahalle statüsüne dönüştürülerek Çerkezköy’e bağlanan ve 2019 sonu itibari ile nüfusu 40 bin 433 olarak açıklanan Kızılpınar Mahallesi’nin kendi içinde 3’e bölünmesinin ardından 1 Mart’ta 3 mahalle için muhtarlık seçimi yapılacak.

 

SEÇMEN KAĞITLARI DAĞITILACAK

 

Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Nihat Malkoç, Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde 13 bin 448, Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde 8 bin 80 ve Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde 3 bin 140 seçmenin bulunduğunu ifade ederek, “Seçmen kağıtları muhtarlığımıza ulaştı. Seçmen kağıtlarını mahalle ve sokaklara göre ayırdık. Perşembe gününden itibaren vatandaşlarımız muhtarlığımıza gelerek seçmen kağıtlarını alabilirler” dedi.

 

HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

 

Vatandaşların muhtarlık binasına gelerek seçmen kağıtlarını almaları çağrısında bulunan Nihat Malkoç,  “Hafta içi gelemeyen vatandaşlarımız için muhtarlığımız hafta sonu da açık olacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU