"Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti 27 yaşında"

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 29 Ocak 1993'te Muhsin Yazıcıoğlu başkanlığında kurulan Büyük Birlik Partisi'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla aç?

GÜNDEM 29.01.2020 15:49:00 0

27 yıldır hazineden seçim yardımı almadan kendi imkanlarıyla ayakta duran Büyük Birlik Partisi’nin dalgalanmalar olsa da temeli sağlam olduğu için yıkılmadığını söyleyen Diler, “Bir defa seçim yardımı aldık. Bunu da şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Şehit Aileleri Ve Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Türkiye siyaset sahnesinde Büyük Birlik Partisi’nin eşi ve benzeri başka bir siyasi parti yok. Pekçok operasyona maruz kalmamıza yıkılmadık. En önemlisi de Büyük Birlik Partimizin Lideri Muhsin Başkanımız suikastla şehit edilerek partimize, siyaset tarihinin en büyük ve yıkıcı operasyonu yapıldı. Sendeledik savrulduk ama yıkılmadık” dedi.

 

“BU PARTİYİ SIRÇA KÖŞKTE OTURURKEN KURMADIK”

 

Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetinin 27 yaşında olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Diler, “O zor şartlarda kimilerinin nefsanî diye düşündüğü ve zaman zaman “Fedakârlık yapamaz mısınız?” soruları ile karşılaştığımız bir dünyada partimizi kurduk. Partimizi, günlük politikalarla, ‘bizim de bir partimiz olsun’ diye sırça köşkte otururken kurmadık. Bu hareketi oluşturmak, ilkelere bağlı kalmak fedakârlığın ta kendisidir. Bu partiyi kuranlar MHP’nin iyi yanlarını savunuyordu, yanlışını reddediyordu. Refah’ın da iyisini savunuyorduk, yanlışını kökten reddediyorduk. Bir parti olmalıydı ama bu iki partinin arasında sıkışan değil bir Büyük Birlik olmalıydı. Kuran’da, Allah’ta, vatanda birlik diyenlerin bir partisi olmalıydı. Bir Büyük Birlik olmalıydı. Kimisi milleti, kimisi devleti, kimi dini temsil ettiğini söylüyordu. Aslında biz bu değerleri temsil edemezdik. Biz bu değerlere hizmetkâr olmalıydık. Bu değerlerin hepsini kucaklayan bir Büyük Birlik olmalıydı. Tüm Türkiye’yi kucaklayan bir parti olmalıydı. Bu birliği temsil edecek bir Büyük Birlik olmalıydı.   İşte Büyük Birlik Partisi bundan dolayı kuruldu” dedi.

 

“BÜYÜK BİRLİK KADROLARINA OLAN İHTİYAÇ DEVAM EDECEK”

 

Büyük Türkiye Cumhuriyeti ve dünyanın önüne koyduğu idealler var oldukça Türk milletinin onurunu, vicdanını ve geleceğini temsil eden Büyük Birlik Partisi kadrolarına olan ihtiyacın devam edeceğini söyleyen Fatih Diler, “Tüm çabamız, duamız bu kutlu bu güzel ülkenin güçlü geleceği içindir” dedi. Büyük Birlik Partisi’nin tamamen kendi tabanı ve Türkiye sevdalısı teşkilatlarının gücü ile daha nice 27 yıllar yaşayacağına inandığını söyleyen Diler “Bizler 27 yıllık ömründe gücünü milletinden ve ülke gerçeklerinden alan bir hareketiz. Bunun içindir ki, gücümüz ve aziz milletimizin algısındaki muteber yerimiz her zaman dipdiri durmaktadır ve duracaktır. Tarihiyle dünyaya örnek olan ülkemiz, dünyada hak ettiği yerlere gelene kadar tüm gücümüzle çalışarak, Yüce Türk Milleti’nin davamıza olan inancından aldığımız güçle her zaman bu yolda aziz milletimizin her zaman en büyük destekçisi olacağız. Büyük Birlik Partisi Yüce Türk milletinin onurunu, vicdanını ve geleceğini temsil etmektedir. Bizler de bu bilinçle çalışıyor, siyaset yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle en başta şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız olmak üzere kuruluşumuzdan bu yana davamıza hizmete ederek,  Hakk’a yürüyen bütün büyüklerimiz ve kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyor, hareketimiz yolunda, Türkiye sevdası ile bu davaya sahip çıkan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU