Çerkezköy'de yardım Kampanyası için komisyon kuruldu

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan toplantıda Elazığ depremi yardım kampanyası ile ilgili kararlar aldı.

GÜNDEM 27.01.2020 15:25:00 0
Çerkezköy

Pazar günü Kaymakam Abban başkanlığında kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanlığını temsilen Zabıta Müdürü Kenan Erez, İlçe Malmüdürü Nadir Esenkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay katıldı.

 

5 KİŞİLİK KOMİSYON KURULMASINA KARAR VERİLDİ

 

Toplantıda Elazığ Depremi Yardım Kampanyası ile ilgili 5 kişilik bir komisyon kurulmasına karar verilirken, komisyona Kızılay Dernek Başkanının da dahil edilmesi, ayni yardımların teslim tesellüm belgesi ile alınması, yardımların fotoğraflanması, kesinlikle ikinci el eşya kabul edilmemesi, yardımların Polisevi, Çerkezköy Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplanması, bir TIR olduğunda AFAD koordinesinde deprem bölgesine gönderilmesi, tüm aşamaların fotoğraflanması, yardımların yekün listesinin yapılması, kampanya sonunda listeler ve fotoğrafların Valilik makamına bildirilmesi, nakdi yardım toplanmaması, nakdi yardım yapacakların AFAD’ın belirlediği banka hesaplarına ve SMS’lere yönlendirilmesi gibi kararlar da alındı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU