Malatyalılarda Keleş dönemi

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Derneğin yeni başkanı Bayram Keleş oldu. 

GÜNDEM 20.01.2020 13:34:00 0
Malatyalılarda Keleş dönemi

Pazar günü Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali’nde yapılan Olağan Genel Kurul'da 2 senedir dernek başkanlığı yapan Esat Deniz'in aday olmamasıyla kongreye tek liste ile gidildi ve derneğin yeni başkanı Bayram Keleş oldu.

 

DERNEĞİN FAALİYETLERİ ANLATILDI 

 

Genel Kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Nevzat Deniz seçilirken, Katip Üyeliklerine Özkan Doğanay ve Ziya Özdemir seçildi. Daha sonra, Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz, derneğin faaliyetlerini anlattı. Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 2 yıl süresince hemşerilerine hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Esat Deniz, "Derneğin önemli miktarda borcunu hemşerimin de destekleri ile ödedik. Ramazan ayında yardımlar yaptık, kötü günü olan hemşerilerimizin yanlarında olduk. Acı günde, tatlı günde hemşerilerimizin yanında yer almaya gayret gösterdik. Derneğimizi en iyi şekilde Çerkezköy kamuoyunda temsil etmeye gayret ettik. Ayrıca Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediye’sinin düzenlediği Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda Derneğimiz tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmuştur. Şampiyon olan futbolcularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Deniz, birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti ve yeni seçilecek olan dernek yönetimine de başarılar diledi. Esat Deniz’in konuşmasının ardından Derneğin Gelir Gider Raporu ve Denetim Kurulu Raporları okunarak, Genel Kurul’da oy birliği ile ibra edildi. Ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yapılan açık oylama sonucunda Bayram Keleş Başkanlığında ve Nevzat Deniz, Yasin Levent, Mehmet Doğanay, Tamer Sevinç ve Halife Keleş’ten oluşan Yönetim Kurulu aday listesi oy birliği ile seçildi. Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Hacı Mehmet Doğanay, Ali Keskin, Selçuk Özkaya, Mehmet Yıldırım, Ahmet Berçin, Yemliha Geçer, Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine Ali Keskin, Yahya Keleş, Yedek Üyeliklere Mustafa Keleş, Hacı Doğanay, Denetim Kurulu Asil Üyeliklere İlyas Bulut, Lokman Doğanay, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklere Ahmet Keskin, İsmail Doğanay seçildi.

 

DİĞER KOLLARA SEÇİLENLER 

 

Gençlik Kolları'na Salih Özkaya, Resul Deniz, Oktay Yıldırım, Zülfikar Keskin, Uğur Berçin, Mehmet Yılmaz, Mehmet Bulut, Mustafa Keleş, Yusuf Doğanay, Gökhan Doğanay, Mehmet Ali Kurnaz, Sosyal İşlere Özkan Doğanay, Yakup Deniz, Emir Gürbüz, Mustafa Keleş, Özkan Doğanay, Ziya Özdemir, Yusuf Berçin, Mehmet Berçin, Ahmet Yazar, İbrahim Kılınç seçildi. Ar-Ge (Araştırma Ve Planlama); Hikmet Doğanay, Aziz Doğan, Seyfettin Doğanay, Mehmet Bulut seçilirken Yüksek Divan Kurulu'na Mehmet Sevinç, Yılmaz Bulut, Mehmet Keleş, Esat Deniz seçildi.

 

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

 

Seçimlerin ardından derneğin yeni başkanı Bayram Keleş, teşekkür konuşması yaptı. Derneğin kurulmasından bugüne gelmesinde emeği olan, katkısı olan herkese teşekkür eden Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, “Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımız ve siz kıymetli üyelerimizle birlikte derneğimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı Esat Başkan ve Yönetim Kuruluna emekleri için teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu. Konuşmaların tamamlanmasının ardından Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Futbol Takımına kupa ve madalyaları Dernek eski Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek yeni Başkanı Bayram Keleş tarafından verildi. Madalya ve kupa töreninin ardından Dernek Genel Kurulu son buldu.

 

Haber / Ozan URTEKİN