Hayrabolu'da Atatürk Büstü'nün açılışı yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'ya bağlı Kılıçlar Mahallesi'ne yapılan Atatürk Büstü'nün açılış töreni yapıldı. 

GÜNDEM 20.01.2020 13:30:00 0
Hayrabolu

Atatürk Büstü'nün açılışına, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Altayoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez, Daire Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kılıçlar Mahallesi sakinleri ve çevre mahallelerden vatandaşlar katıldı.

 

"KILIÇLAR MAHALLE'MİZE HAYIRLI OLSUN"

 

Katılımın yoğun olduğu törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında çalışmaya devam ediyoruz. Bugün burada, Kılıçlar Mahalle'mizde Atatürk Büstümüzün açılışında bir araya geldik. Birçok mahallemize olduğu gibi Kılıçlar Mahallesine de Atatürk Büstü kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ebedi Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında, memleketimizi çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaştırana kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk Büstümüz Kılıçlar Mahalle'mize hayırlı olsun" dedi. Kılıçlar Mahallesi Muhtarı Şaban Yavuz, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan da birer konuşma yaparak Atatürk Büstünün hayırlı olmasını dilediler ve Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Atatürk Büstü ve Çanakkale Anıt Tabelası'nın kurdelesi kesilerek açılış yapıldı.

 

Haber / Buse SERİN