"ÇALIŞTAYIMIZIN BEKLENİLENİN DE ÖTESİNDE BİR VERİMLE SONUÇLANACAĞINA İNANIYORUZ"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'da düzenledikleri Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nın, beklenilenin ötesinde verimle sonuçlanacağına inandığını

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 17.01.2020 16:21:00 0
"ÇALIŞTAYIMIZIN BEKLENİLENİN DE ÖTESİNDE BİR VERİMLE SONUÇLANACAĞINA İNANIYORUZ"

Bakan Kasapoğlu, Ankara'da düzenlenen Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nın üçüncü gününde, federasyon başkanlarıyla kameraların karşısına geçti. Tüm spor ailesinin çalıştayda bir araya geldiğini hatırlatan Bakan Kasapoğlu, "Bugünümüzü, yarınlarımızı, sorunlarımızı, çözüm önerilerimizi... Herkes ne düşünüyorsa ortaya koyuyor. Hem verimli hem de keyifli bir ortam. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Kasapoğlu, çalıştayın ilk 2 gününün futbol odaklı geçtiğini hatırlatarak, "Bugün ise diğer branşların federasyon başkanlarıyla bir aradayız. Biz spor camiası olarak bir aileyiz. Ailemizin elbette sorunları, çözülmesi gereken konularımız var. Bunları masaya yatırıyoruz. 'İlk gün hatalarımızla yüzleşeceğiz' dedik. Hatalarımızla yüzleşmekten çekinmiyoruz. Medeni yaklaşımlarından, usul üslup noktasındaki hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Buradaki her arkadaşımızın derdi, sporumuzun yarınları" diyen Bakan Kasapoğlu, "Kulüplerimiz, federasyonlarımız, bu sorunları dert edinen tüm camiayla daha güçlü bir gelecek için yarınlara yürüyeceğiz. Buna inanıyoruz" şeklinde konuştu.