Evde eğitim alan İrem Nisa'nın karne sevinci

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk dönemi dün sona erdi. Kapaklı'da bin 925'i anaokulu, 8 bin 435'i ilkokul, 8 bin 400'ü ortaokul, 5 bin 420'si lise öğrencisi olmak üzere toplam 2

GÜNDEM 17.01.2020 14:41:00 0
Evde eğitim alan İrem Nisa

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk dönemi dün sona erdi. Sabah İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu öğrencilerine karnelerini dağıtan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, evde eğitim alan İrfan Fatma Mandalı İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi İrem Nisa Bulut’a da karnesini evde verdi. Saat 10:00’da Milli Eğitim Şube Müdürleri Yılmaz Oğur ve Mehmet Sıddık Arslan, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu Müdürü Erdal Durak ile birlikte Kapaklı’da yaşayan Deniz-Murat Bulut çiftinin evine konuk olan Danışmaz, 3’üncü sınıf öğrencisi İrem Nisa Bulut’a karnesini verdi. 

 

SENEYE MEZUN OLACAK

 

Okul Müdürü Erdal Durak “İrem Nisa Bulut, 3.sınıfta evde eğitim öğrencisi. 3 senedir öğretmen gönderiyoruz. İnşallah seneye de mezun edeceğiz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da İrem Nisa Bulut’un 3 yıldır evde eğitim gördüğünü belirterek “İnşallah seneye de ilkokuldan mezun olacak” dedi. 

 

ÖĞRENCİLERE KARNELERİ DAĞITILDI

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Milli Eğitim Şube Müdürleri, ardından Pınar İlkokulu ve Pınarça Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Danışmaz, törende ilkokullar arasında düzenlenen ayın öğrencisi yarışmasında dereceye giren 1/A sınıfı öğrencisi Yusuf Ziya Kaya ve ortaokullar arasında düzenlenen ayın öğrencisi yarışmasında dereceye giren 5/A sınıf öğrencisi Ervanur Aktürk’e ödülünü verdi. Okul Müdürü İlkay Cabalar tarafından Danışmaz’a çiçek takdim edilmesinin ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı. 

 

 

“ÜSTÜN BİR BAŞARI BEKLİYORUZ”

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Yılmaz Oğur ve Mehmet Sıddık Arslan ile birlikte Kapaklı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne törenine de katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk dönemi dereceyle tamamlayan öğrencilere ödülleri verildi. Törende konuşan Danışmaz “İlçemizin Anadolu liselerinde en başarılı okulu Kapaklı Anadolu Lisemiz. İnşallah bu yıl 12’nci sınıf öğrencilerimizden üniversite sınavlarında üstün bir başarı bekliyoruz. Her geçen gün,  her geçen yıl başarısı artarak devam edecek” dedi. 

 

“204 ÖĞRENCİYİ MEZUN EDECEĞİZ”

 

Önümüzdeki yıl okula 6 tane şube alacaklarını söyleyen Danışmaz, “Kapaklı Anadolu Lisesi’ne girmek daha da zorlaşacak. Not ortalamasına göre bu okulu tercih edecek olan öğrenciler Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencisi olma şerefine nail olacaklar. Başka okullarda kardeşi olan varsa ve not ortalaması 95 ve üzeriyse Kapaklı Anadolu Lisesi’ni tercih etmesini istiyoruz. Çünkü tahminimiz bir sonraki yıl 9’uncu sınıf girişi minimum not ortalamasının 92-93 bandında olacağını düşünüyoruz. 204 öğrenci mezun vereceğiz, yine 204 öğrenciyi önümüzdeki yıl okulumuza alacağız” dedi. 

 

“ÇALIŞMALARINIZA ARA VERMEYİN”

 

Kapaklı Anadolu Lisesi’ne çok değer verdiklerini belirten Danışmaz, “Sevgili çocuklar, sizlerden çok umutluyuz. 9’uncu sınıftan itibaren 12’nci sınıfa kadar tüm öğrencilerimizden üniversite sınavlarında üstün bir performans bekliyoruz. Burada en önemli etken öğretmenlerimiz. Çünkü sizi başarıya götürecek yolda rehberiniz çok değerli öğretmen arkadaşlarımız. Ancak siz de planlı bir şekilde çalışacaksınız. 11 ve 12’nci sınıflara geçtiğimiz günlerde eğitmen Sinan İpek’in katılımıyla motivasyon semineri düzenledik. Eğitmenlerimizi sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınıza ara vermeyin” diyerek öğrencilere iyi tatiller diledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU