Yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

Çerkezköy'de 12 Ocak Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan İlçe Kongresi'nde tek aday olan ve ilçe başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez, yeni yönetim ile birlikte ilk toplantıs

GÜNDEM 17.01.2020 14:40:00 0
Yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen yönetim kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, görev dağılımını yapmak üzere bir araya geldiklerini belirtti. Yönetim kuruluna, denetim kuruluna ve diğer organlara seçilen partililere başarılar dileyen Dönmez, “Birlik ve beraberlik içinde partimizi çak daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum” dedi. 

 

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

 

Her şey çok güzel olacak” diyen Dönmez, yapılacak görev dağılımının ardından göreve gelecek partililerin de yeni görevlerinde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. 

 

YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMINA GİTTİ

 

İlçe sekreterliğine Hüseyin Ülger, İlçe saymanlığına Metin Gültekin, İlçe Eğitim Sekreterliğine Nurcan Karaca, İlçe Bilişim Sorumluluğuna Olgun Aydemir, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Suat Özgücü,Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Necmettin Çınar, Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Zafer Uyanık, Basın ve Halkla ilişkiler İletişim ve Tanıtım Başkan Yardımcılığına ise Fatma Neşe Sezer getirildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU