Toplu İş Sözleşmesi imzalandı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme, Tekirdağ Büyükşehir

GÜNDEM 17.01.2020 14:39:00 0
Toplu İş Sözleşmesi imzalandı 

İmza töreni; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Meclis Salonu'nda yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  "İmzalayacağımız bu sözleşmenin işçilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal demokrat belediyecilik anlayışını benimseyen bir belediyedir." dedi. 

 

"EN İYİ ŞARTLARDA BİR SÖZLEŞME OLDUĞUNA İNANIYORUM"

 

Başkan Albayrak, "Çalışanlarımızın her zaman en iyi şartlarda sendikal haklarından yararlanmasını önemsiyoruz. İşçilerimiz için imkanlarımızın da elverdiği ölçüde mümkün olan en iyi şartlarda bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak'ın ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal da konuşma yaparak toplu sözleşmenin hayırlı olması temenni ettiler.

 

DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Disk Genel İş Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak da, hassasiyeti ve desteğinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti ve sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, DİSK Genel İş Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından imzalandı.

 

Haber / Yener AKBABA