Albayrak: Vatandaş memnuniyeti son derece önemli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışanlara ve yöneticilere yönelik olarak 'Kalite Yönetimi ve Vatandaş Memnuniyeti' eğitimi düzenledi. Eğitimin son gününe katılan Büyükşehir Belediy

GÜNDEM 16.01.2020 13:00:00 0
Albayrak: Vatandaş memnuniyeti son derece önemli

Entegre Yönetim Sistemleri kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulması planlanan TS ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi hizmet birimlerinde yürütecek personele yönelik olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından `Temel, Dokümantasyon ve İç Tetkik' konularında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) eğitmenleri tarafından 5 gün süreli eğitim yapıldı.

 

"VERİMLİ VE FAYDALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

 

Eğitimin son gününe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ta katıldı. Üst yönetime ve daire başkanlarına yönelik olarak TSE Marmara Bölgesi Eğitim Müdürü Hidayet Şahin'in sunumuyla `Bilgilendirme ve Farkındalık Yaratma' semineri düzenlendi. Sunumu takip eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmetlerin merkezine her zaman insanımızı koymuştur. Vatandaş memnuniyeti bizim için son derece önemli. Bu anlamda personelimize ve yöneticilerimize yönelik olarak verilen eğitimlerin son derece verimli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Hidayet Şahin hocamıza da emekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emre BOZ