Kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikramı

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Üniversitesi Türk Kızılay Topluluğu, final haftasında, Merkez Kütüphanesi'nde geç saatlere ka

GÜNDEM 14.01.2020 11:24:00 0
Kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikramı

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen anlamlı çalışma kapsamında, final haftası boyunca, 22.00-24.00 saatleri arasında kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikram edildi.

 

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Etkinlik kapsamında, Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Nurten Çetin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Şube Müdürü Sibel Doğan ile kütüphane çalışanları çorba dağıtımına katılarak öğrencilere çorba ikram etti. Çorba ikramının ardından Doç. Dr. Nurten Çetin, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı adına Türk Kızılay Topluluğu’na teşekkür belgesi takdim etti. Çetin, öğrenciler adına, Yaratıcı Tarih Topluluğu Başkanı Engin Arda, Kimya Topluluğu Başkanı Aleyna Alkan ve Türk Kızılay Topluluğu Başkanı Özge Karaca’ya teşekkür etti. Teşekkür belgesi takdiminin ardından, salonlarda ders çalışan öğrencileri ziyaret eden Doç. Dr. Nurten Çetin, öğrencilerden gelen talep ve istekleri dinleyerek derslerinde başarılar diledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE