Özel öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu görme engelliler sınıfı öğrencileriyle buluştu.

GÜNDEM 13.01.2020 18:29:00 0
Özel öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu görme engelliler sınıfı öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Braille alfabesi ile mektup yazarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kendilerini ziyaret etmek istediklerini dile getirirken, mektubu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencileri davet ederek onlarla buluştu. Öğrencilerden Zehra Çamcı tarafından Braille alfabesi ile yazılan ve “Sayın Cumhurbaşkanımız ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz. Siz bizim kahramanımızsınız. Türk ulusu sizin önderliğinizde çok daha aydınlık günler görecek. En büyük arzum arkadaşlarımla yanınıza gelerek ellerinizden öpmek. Allah size, sağlık ve uzun ömürler versin" ifadelerinin yer aldığı mektubu alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. 

 

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

 

Okul müdürü Murat Kocabaş ile müdür yardımcısı Elif Pınar Aslaner’in gayretleri ile kazandırılan görme engelliler sınıfında öğretmen Fahriye Kaygın’dan eğitim alan görme engelli öğrenciler Yiğit Ömer Çetin, Taha Çakır, Zehra Çamcı ve Emine Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan görüşmelerini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendileriyle yakından ilgilendiğini ve kendilerine görme engelliler için özel olarak hazırlanan saat hediye ettiğini belirten öğrencilerden Zehra Çamcı, “Çok iyi bir duygu hissettik. Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınında olmak güzel bir duygu. Ankara çok güzeldi. Bizimle çok ilgilendiler. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.  Müdür Yardımcısı Elif Pınar Aslaner de, "Meclis başkanımıza 23 Nisan tebrik kartları yazmıştık. Onlar bizi aradılar. Çocuklarımıza Barielle alfabesi mektuplarını gönderdiler, hediyelerini gönderdiler. Ardından Cumhurbaşkanımıza bir mektup yazdık. Onlar da o kadar ilgili davrandılar ki bir hafta gibi kısa bir sürede çağıralım dediler ve Görme Engelliler Haftası'nda çağıralım dediler. Çocuklarım da biz de bulutların üzerinde uçtuk” dedi. 

 

Haber / Buse SERİN